Locs-beveiliging
houdt al twintig jaar indringers buiten

275: zoveel mensen worden elke dag het slachtoffer van een woninginbraak in België. Bovendien stijgt dit aantal nog – vooral op het platteland. Word geen nummer in de statistieken. Geef uw gezin de beveiliging die het verdient. En plaats waterdichte sloten en beveiligingssystemen in uw woning en uw bedrijf. Want u hebt veel te verliezen bij een inbraak.

Ontdek hier het belastingsvoordeel dat u kan halen met het beveiligen van uw woning.

Locs-beveiliging? Sloten, staalschrijnwerk en elektronische systemen

Bij Locs zit u veilig. Kies uit het meest complete gamma aan inbraakbeveiliging:

  • Locs-sloten
    Wij zijn waarschijnlijk de grootste slotenmakerij van het land. Bezoek onze toonzaal in Hasselt of kom naar onze kantoren in Lanaken, Opglabbeek en Sint-Truiden. En doe uw voordeel met onze 24 uurshersteldienst.
  • Locs-staal
    Vertrouw op Locs voor totaaloplossingen in staalschrijnwerk. Denk aan inbraakwerende deuren, schrijnwerk voor panicrooms of stalen appartementsdeuren. Inclusief de bijbehorende sloten!
  • Locs-systemen
    Wij integreren al uw elektronische beveiligingssystemen zoals elektronische cilindersloten, camerabewaking, toegangscontrole en automatische beveiliging tot één systeem. Voor een hogere veiligheidsgarantie.

Reken voor sloten en beveiliging op Locs

Speel op safe met uw gezin en uw zaak. Klop aan bij Locs voor beveiliging op maat. Met de juiste sloten, ijzersterk staalschrijnwerk en slimme elektronische systemen slaapt u als op rozen. Maak nu een afspraak met uw veiligheidspartner.